perroi-psiqik

10/14

Për hir të reformës

Ne këtë dalldisje verore ku mbizotëroi check-in-i dhe bikini koicidoi te ishte dhe sezoni i reformave te mëdha. Nuk kam matës empirik qe te them qe ka një fare pakënaqësie te përgjithshme, por besoj se një fare apatie te shoqërisë sonë qe me ...

lexo me shume...

08/14

Bordell

Para se shthurja e shtetit Grek te ndodhte nje panorame e till si kjo me posht pasqyrohesh ne mediat nderkombetare.   Ne shkrimin me posht e marre nga MAPO.AL vihet re se deputeteve u aguhen qera, mbi 100 mije dollare kohe telefonike, dhe me interesan...

lexo me shume...

08/14

Butakët

Për ata qe nuk e dine perse përdoret fjala butak ne kontekstin shqiptar: përdoret për të përshkruar një njeri pa shtyllë kurrizore, një person që pluskon kot, një vegjetues dhe njeri apatik, një njeri qe ka parime morale por nuk ka mundësi tj...

lexo me shume...

07/14

06/14

Barbaret te porta...

U vesha e u ngjesha per ne pune dhe me nxitim u nisa per te marre makinen te garazhi nja ca pallate me larg timit, se pjesen qe eshte per garazhe te pallati ku banoj e ka bere loni magazine. Nejse, sa zbres nga ajo qe barabaria qe kam verdall e quan "ace...

lexo me shume...
Poçi

05/13

Shoqëria e maskave

E pruri sistemi ketu apo e pruren sistemin ketu?! Projeksioni qe i ben realitetit shqiptar kur je jashte Shqiperise eshte pashmangshmerisht i perthyer ne rastin me te mire, dhe miop ne rastin me te keq. Mirepo, kur je ketu eshte ndryshe! Ndryshe jo se ndr...

lexo me shume...