politike

01/13

Ndihma e rradhes per Greqine... Mos!

Dhe si perfundim ne 26 nentor te vitit qe sapo kaluam ministrat e ekonomise te bashkimit evropian rane dakord per nje riorganizim te borxhit grek. Mesa duket nuk duan ta lene shtetin helen te falimentoje. Nga nje aspekt meskin, do me vinte mire sepse kam ...

lexo me shume...
grek

12/12

Metronomi Grek

Në financat publike është përherë e veshtirë të zgjedhësh ndërmjet dy opsioneve të financimit të investimeve buxhetore. Ekonomistët diskutojnë ndërmjet rritjes së taksave dhe marrjes borxh, si dy ndër alternativat thelbësore të financimi...

lexo me shume...
metronom