Menaxhimi i Biznesit

Publikuar më: 04/01/2014
management


Rradha e debatit sipas antareve te grupeve. 

A1 - 5 min N3 - A1 ( pyetje ) 3 min N1  - 5 min A3 - N1 ( pyetje ) 3 min A2 6 min N1 - A2 3 min pyetje N2 6 A1 - N2 3 min pyetje A3 5 min N3 5 min KUJDES: Grupi negativ nuk mund te filloje shpalosjen e argumentave te veta pa kundershtuar te afermativit. (prandaj A2 dhe N2 kane me shume kohe)     Temat per debat jane me poshte, ju ftoj te familjarizoheni: Are-Smart-Gadgets-Making-Us-Dumb_-WSJ Biznesi-dhe-ndryshimi Outsourcing-off-shoring The-power-of-negative-thinking Yes, America Should Be the World’s Policeman - WSJ - WSJ


 

Jepi like:

Tregoi miletit:

Jepni komentin tuaj

{{ comment.text }}

Artikujt më të fundit