Analize / Ekonomi

Nje menaxhim me inovacion.

Se si do jete menaxhimi neser eshte pothuaj e pamundur te percaktohet, por projeksioni eshte pjese e natyres njerezore. Njerezit projektojne ne te ardhmen nisur nga historia, eksperienca ose nga nevojat. Duke marre parasysh kete te fundit mund te themi se menaxhimi neser do te jete nje projeksion I nevojave te shoqerise, I ndikuar nga eksperiencat e shkuara dhe me baza historine e tij. Nevojat e shoqerise dhe organizates jane […]