Përroi Psiqik / Sociale

Kërkoje kuptimin në galeri!

Shiko se janë muzet dhe galeritë e artit falas sot, a ikim në ndonjë? – Po, thash. Pse jo, ti e di që unë vdes për art. Po ku do vemi se unë se kam idenë fare? – Do ikim te Galeria e Arteve Moderne? – Thashë po pa e mendua më tej, vetëm se në mendje po qeshja. Sa herë dikush më përmend artet moderne më kujtohet seriali “Fiiends”, […]