Sociale

Forumxhinjtë

Ndikimi i teknologjisë në kohën e sotme është më i dukshëm se kurrë. Tani po e vë re se sa i rëndësishëm është facebook-u, duke parë se dërgoj një ftesë te të njohurit e mi për të parë faqen dhe në 200, përgjigjën 3 vetë. Nuk e dëgjova një mikun tim që më thoshte para ca kohësh se sa e rëndësishme ishte të kishe “frendsa” dhe se sa e rëndësishme […]