Letersi / Përroi Psiqik

Dasma e Shoqes

E kish mberthyer Tiranen nje i ftohte i pazakonte. Por si per ngushellim, ne te njejten gjendje ishte e gjithe Evropa. Lajmet jepnin fshatra te bllokuara dhe mjerim ne Shqiperi, por kur pershkruanin te ftohtin qe kishte zene evropen nxirrnin vetem kartolinat me pamjet e bukura te dimrit me debore, edhe pse i ftohti ishte i njejte si ne Shqiperi, Angli, Portugali apo Gjermani. Natyra nuk para diskrimonon ne te […]