Analize / Politike / Sociale

Panairi i Këlcyrës

U nisa me një kolegun tim për të parë se ç’bëhej nga “Panairi i Punës”, i cili u shpall në darkë dhe u bë në mëngjes, pak a shumë si emisionet kaps që bëhen në televizionet shqiptare. Nga lajmerimi publik që pashë nuk prisja gjë të madhe se niste me një butafori të paperceptueshme, siç ia këpusin përherë për arsye të ndryshme butakët. Në lajmërim thuhej se duhet të përvishje […]