Ekonomi / Sociale

Ku të firmos…?!

Sa leke do marr une dhe ku te firmos?… Kjo eshte fraza qe konsumatori mesatar shqiptar perdor kur vjen stadi i fundit per te marre kredine. Ne pamje te pare nuk ka gje te keqe, problemi eshte se ky per te eshte stadi i pare dhe i fundit. Kjo eshte edhe arsyeja pse shume njerez kane marre ne qafe veten kur jane bere pjese e mardhenieve financiare pa patur inforamacionin […]