Patatja dhe gjellë dhe bukë

Himni i patates

Jam këtu për të garantuar që Qeveria shqiptare të jetë bashkëkontribuese në krijimin e këtij zinxhiri vlerash, në krijimin e kësaj pasurie të përbashkët. Do të krijojmë në këtë mënyrë një sistem të integruar zhvillimi infrastrukturor, i cili do të jetë komplementar në zhvillimin e patates. Patatja e Shishtavecit do të ketë emrin e saj. Do të jetë një patate, e cila do të ketë vlera unikale, të pakrasueshme me të gjitha patatet që janë në këtë vend.

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *