Inovacion

Shteti eshte i zene me pune!

Duke nisur që nga dita e djeshme (26 mars 2015) në vendin tonë do të importohen pa taksa (TVSH) disa lloje kafshësh, ku vlen të përmenden gomari, struci, deveja etj.        

Inovacion

Patatja dhe gjellë dhe bukë

Himni i patates Jam këtu për të garantuar që Qeveria shqiptare të jetë bashkëkontribuese në krijimin e këtij zinxhiri vlerash, në krijimin e kësaj pasurie të përbashkët. Do të krijojmë në këtë mënyrë një sistem të integruar zhvillimi infrastrukturor, i cili do të jetë komplementar në zhvillimin e patates. Patatja e Shishtavecit do të ketë emrin e saj. Do të jetë një patate, e cila do të ketë vlera unikale, […]